Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان اظهار کرد: اولین جشنواره کشوری رویش ویژه کانون های دانشجویی سراسر کشور اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور استان همدان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، دکتر صفی اله صفایی، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان امروز (25 بهمن)  در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره کشوری رویش با موضوع دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور به منظور توسعه و تقویت فعالیت های گروهي كانونی در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور سراسر کشور برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره فراهم کردن زمینه بروز و ظهور فعالیت های موفق جمعی و گروهی دانشجویان فعال در عرصه های مختلف کانون ها، شناسایی و معرفی استعدادها ، خلاقیت های فردی و گروهی موجود در کانون ها و ایجاد فضای مناسب برای ایجاد رقابت مثبت میان کانون های فرهنگی و هنری، اجتماعی و مذهبی در سطح کشور می باشد.

 

وی تصریح کرد: از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره فراهم سازی بستر آشنایی جامعه با توانمندی های موجود در کانون ها و ایجاد فضای مناسب برای تعامل و همکاری مشترک میان کانون های دانشگاه ها با یکدیگر و با نهادها و سازمان های خارج از دانشگاه می باشد.

 

صفایی خاطرنشان کرد: در جشنواره رویش حدود ۲۵۰ دانشجو از 5۰۰ مراکز و واحدهای دانشگاه های پیام نور سراسر کشور به مدت چهار روز از ۱۹ تا ۲۲ اسفندماه ۹6 شرکت خواهند کرد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور همدان ابراز داشت: در حاشیه برگزاری این جشنواره، نمایشگاه آثار دانشجویان در قالب برپایی 3۱ غرفه در محل دانشگاه پیام نور استان همدان و معرفی نفرات اول تا سوم هر استان از دیگر برنامه های این جشنواره کشوری به شمار می رود که در قالب آن، کانون های فرهنگی، هنری و دانشجویی مراکز و واحدهای مختلف دانشگاهی جدید ترین دستاوردها و فعالیت های خود را به نمایش می گذارند.

 

وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش علمی (داوری) و اجرایی برگزار خواهد شد، بیان داشت:کمیته علمی شامل: کمیته بخش دینی و مذهبی، کمیته بخش اجتماعی ، کمیته بخش ادبی هنری ، کمیته فرهنگ و اندیشه و کمیته بخش نمایشگاهی می باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: ارسال آثار اولین جشنواره کشوری رویش از دی ماه سال جاری از طریق سایت جشنواره و به صورت فیزیکی به دبیرخانه جشنواره آغاز شده است.

 

وی گفت: کمیته حوزه دینی و مذهبی کانون های فعال در این حوزه شامل قرآن و عترت (ع) ، نماز و نیایش ، اسلام شناسی امر به معروف و نهی از منکر ، عفاف و حجاب ، مراسم ،اعياد و وفیات مذهبی ، مهدویت واهل بیت (ع) ، هیات های مذهبی ، دفاع مقدس و ایثار و شهادت است.

 

رئیس دانشگاه پیام نور همدان بیان داشت: کمیته بخش حوزه اجتماعی کانون های فعال در این حوزه شامل كانون آسیب های اجتماعی، کانون جهادی ها ، کانون ایران شناسی و گردشگری ، كانون محیط زیست، کانون هلال احمر،کانون نجوم ، کانون ورزش ، کانون خاص ویژ معلولین، کانون خیریه و کانون مهارتهای زندگی می باشد.

 

صفایی ابراز کرد: کمیته بخش حوزه ادبی و هنری کانون های فعال این حوزه نیز شامل کانون شعر و ادب ، کانون فیلم و عکس ، کانون هنرهای نمایشی ، کانون صنایع دستی ، کانون موسیتی است.

 

وی ادامه داد: کمیته بخش فرهنگ و اندیشه کانون های فعال این حوزه شامل کانون سیر مطالعاتی ، کانون مطالعات فرهنگی، کانون مطالعات زنان ، کانون نشر و اندیشه، کانون گفتگو، کانون کتاب و کتابخوانی ، کانون پژوهش فرهنگی می باشد.

 

وی گفت: کمیته بخش نمایشگاهی غرفه های کانون های دانشگاهی به منظور زمینه سازی و تقویت فعالیت های جمعی دانشجویی، بستر سازی و توجه به نوآوری و برنامه های خلاقانه  دانشجویان و ایجاد جو رقابت مثبت در فعالیت های فرهنگی در دانشگاه، در طول برگزاری جشنواره، غرفه هایی به هر یک از استان های پیام نور مناسب با تعداد کانون های فعال فرهنگی، هنری و اجتماعی آن استان اختصاص می یابد.

 

وی عنوان کرد: در غرفه های بخش نمایشگاهی، هریک از استان ها می توانند دستاوردهای کانونی، فعالیت های فرهنگی و برنامه های نو و خلاقانه خود را به معرض تماشا بگذارند و در اختتامیه جشنواره نیز به بهترین غرفه ها جوایزی اهدا خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور همدان افزود: در این جشنواره دستاوردها و فعالیت های کانون ها در ۳۶ شاخه مختلف مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد.

 

وی بیان داشت: با توجه به اینکه همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی شناخته شده است برگزاری امور تفریحی و فوق برنامه، بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی، برنامه های فرهنگی، نشست های فرهنگی و هنری برای افراد شرکت کننده اجرایی خواهد شد.

 

صفایی اذعان داشت: پیوند دانشجویان دانشگاه ها با یکدیگر و ایجاد انگیزه برای حضور دانشجویان در کانون های فرهنگی از جمله دستاوردهای برگزاری این جشنواره محسوب می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: کمیته اجرایی این جشنواره شامل: کمینه فرهنگی و فوق برنامه ، کمیته پشتیبانی، کمیته تبلیغات و روابط عمومی و کمتنه it  و كميته تشريفات می باشد.

 

وی گفت: هر کدام از کمیته های جشنواره رویش با تعیین مسئول باتجربه با شرح وظایف مشخص به صورت منظم همکاری و تعامل موثر را با دبیرخانه جشنواره به منظور برگزاری هرچه باشکوه تر خواهند داشت.

 

دکتر صفایی بیان داشت: همچنین در خلال این جشنواره نشست های مختلفی برای مدیران فرهنگی دانشگاه های پیام نور و دبیران کانون های فرهنگی، هنری اجتماعی و دبیران شوراهای هماهنگی این کانون ها پیش بینی شده است.

 

رئیس دانشگاه پیام نور همدان ادامه داد: برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه مدیران و کارشناسان، دبیران و اجرای گروه های مختلف دانشجویی از دیگر برنامه های این جشنواره است.

 

وی گفت: جشنواره رویش جوانه های هنر و ادب است که می تواند برای جوانان دانشجو آغاز یک راه باشد همانطور که قشر جوان به ویژه دانشجو از مهمترین سرمایه های یک کشور محسوب می شوند.

پایان پیام/155

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است

یک روزنامه عبری‌زبان با اشاره به گسترش دامنه تحریم‌های جهانی علیه رژیم صهیونیستی در حوزه‌های فرهنگی چون ساخت فیلم و سریال، تاکید کرد که این رژیم به عنصری نامطلوب در جشنواره‌ها تبدیل شده و طرد شده است.

به گزارش ایسنا، در اوایل نوامبر گذشته سه فلسطینی در افتتاحیه جشنواره معتبر فیلم‌های مستند در آمستردام به روی سکو رفته و پلاکاردی را به دست گرفتند که روی آن نوشته شده بود «فلسطین از بحر تا نهر آزاد خواهد شد»، در ادامه مشاهده شد که ابتدا مدیر جشنواره با دیدن این صحنه شروع به کف زدن کرد و پس از آن موجی از تشویق سالن جشنواره را فرا گرفت.

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» این اتفاق را نشانه زود هنگامی برای تحولات آتی دانست و در گزارشی که پنجشنبه منتشر کرد، نوشت: این رویکرد در حال گسترش است که اسرائیل طرد شده است، ما عناصری نامطلوب هستیم، تقریباً شیطانیم و تحریم فرهنگی اسرائیل در جهان رو به افزایش است.

این روزنامه عبری زبان در ادامه نوشت، با وجود اینکه فیلمسازان اسرائیلی اتفاق رخ داده را محکوم کردند و شبکه‌های اجتماعی مختلف به شکل گسترده‌ای به این موضوع پرداختند و رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این جشنواره را تحریم می‌کند، اما شرایط پس از آن خطرناک‌تر و جدی‌تر شد، در ۵ ماه پس از این جشنواره تا امروز تقریباً تمامی جشنواره‌های مهم فیلم در جهان مجبور هستند تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند تا هرگونه حضور فیلمی اسرائیلی یا حضور هنرمندان اسرائیلی به یک رسوایی تبدیل نشود.

هاآرتص به نقل از «آوی نیچر» کارگردان اسرائیلی نوشت: اسرائیل در حال حاضر ستاره جدیدی برای فرهنگ تحریم جهانی است و متاسفانه با این شرایط نامعلوم روبرو است، جنبش‌های تحریم، خارج کردن سرمایه‌ها، اعمال تحریم‌ها و دیگر موارد از سوی نهادهای حامی فلسطین امروز با قدرت و به شکلی موثر در حوزه فرهنگی حضور داشته و بر مدیران جشنواره فشار می‌آورند تا فیلم‌های اسرائیلی را نمایش ندهند و از فیلمسازان نیز می‌خواهند از حضور در جشنواره‌هایی که فیلمی اسرائیلی وجود دارد، خودداری کرده و علیه این جشنواره‌ها تظاهرات و اعتراض کنند، در نتیجه مدیران جشنواره‌ها ترجیح می‌دهند از تنشی که ممکن است با حضور فیلم‌های اسرائیلی ایجاد شود حتی اگر مخالف این مسئله هم باشند، خودداری کنند.

هاآرتص در ادامه تاکید کرد: حتی در حوزه سریال‌های تلویزیونی نیز که اسرائیل در سال‌های گذشته حضور چشمگیری داشته، این کنار گذاشتن‌ها ملموس شده و شرکت اپل پخش سریال‌های ساخت اسرائیل را به تعویق می‌اندازد، حتی مسایل عادی نیز دیگر آسان نیستند.

به نوشته این روزنامه عبری، دعوت از مهمان‌ها به جشنواره سالانه نویسندگان قدس به عنوان بزرگترین و برجسته‌ترین رویداد ادبی در اراضی اشغالی در اواخر مه با مشکل روبرو شده و پیش از این نیز برگزاری دور دوازدهم این جشنواره برای برگزارکنندگان آن به دلیل مخالفت‌های گسترده به دلایل سیاسی با مشکل روبرو شده بود.

این رسانه رژیم صهیونیستی درباره استقبال از نویسندگان اسرائیلی در خارج نیز نوشت، شرایط از یک مخالفت ساده با ایده میزبانی از آنها به درخواست از نویسنده‌ها برای ارائه بیانیه‌ای درباره رویکرد سیاسی خود به عنوان شرطی برای حضور در برنامه‌ها تغییر کرده و یا حتی حضور آنها به آسانی لغو می‌شود.

هاآرتص با اشاره به مخالفت‌های گسترده نویسندگان خارجی به ویژه نویسندگان جوان به صورت مستقیم یا فراری ناشیانه از ترجمه کتاب‌هایشان به زبان عبری و انتشار آنها در اراضی اشغالی در پایان نوشت: رویکرد روبه‌گسترش این است که اسرائیل طرد شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • دانشگاهیان سراسر کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه
  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است