Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، رئیس پیام نور همدان و رئیس دبیرخانه دانشگاههای پیام نور منطقه 4 کشور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: اولین و تنها سامانه رسمی تعاملی سریع و راحت پیام نوری ها با یک دیگر ایجاد شد واین سامانه که درآن هم دانشجویان هم اساتید و هم کارمندان می توانند عضو شوند و این موضوع باعث می شود که راحت تر بتوانند با یک دیگر تعامل داشته باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفایی افزود: ۱۲۰ عضو هیات علمی به صورت مربی و  استادیار در دانشگاه پیام نور استان همدان مشغول به تدریس و فعالیت پژوهشی هستند. 

وی افزود:  مبلغ هزار میلیاردتومان تسهیلات به دانشجویان پیام نور تعلق میگیرد کهحداکثر مبلغ تسهیلات در مقطع کارشناسی در هر نیم سال یک میلیون تومان و حداکثر مبلغ تسهیلات در مقطع ارشد در هر نیم سال 2میلیون و800هزار تومان و حداکثر مبلغ در مقطع دکتری در هر نیم سال 7میلیون و 500هزار تومان می باشد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه پیام نور سطح فرهنگی وفعالیت های خوبی داشته به طوری که توانسته در میان جندین دانشگاه برتر دانشگاه کشور قراربگیرد و کانون هلال احمر دانشگاه توانست رتبه یک را بین 68 دانشگاه کشور در جشواره رویش به دست بیاورد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه پیام نور دانشگاه کیفی و محتوایی است به طوری که 30 درصد رتبه های بالای دانشگاه های دولتی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه پیام نور هستند و آقای رسول زارعی از مرکز پیام نور همدان توانست در مقطع ارشد رتبه اول کنکور سراسری در رشته حسابداری را  به دست بیاورد.

صفایی تعداد انجمن های علمی دانشگاه های پیام نور استان را 34 انجمن اعلام کرد و افزود: 27 کانون و 11 نشریه دانشجویی در دانشگاههای استان فعال هستند.

 وی افزود: موسسات فراگیر در سطح شهر هیچ گونه مجوزی از دانشگاه نداشته وازمونهای فراگیر این دانشگاه از طریق سازمان سنجش انجام می گردد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز همدان بیان کرد: تعداد رشته محل کارشناسی این دانشگاه ۲۶۳ رشته و امسال نیز رشته فیزیک هسته ای در پیام نور همدان دایر شد. 

صفایی هزینه تحصیل در این دانشگاه را بسیار پایین عنوان کرد و گفت: شهریه ماهانه یک مهد کودک بین ۲ تا سه میلیون ریال است در حالیکه دانشگاه پیام‌نور برای هر ترم در مقطع کارشناسی حدود ۶ میلیون ریال دریافت می‌کند.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز همدان ادامه داد: شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی هر ترم ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال و کارشناسی ارشد ۲۲ میلیون ریال است با این وجود وام‌هایی برای دانشجویان پیش‌بینی شده است. 

صفایی به راه اندازی 2 مرکز رشد در مراکز تویسرکان و ملایر اشاره و اظهار کرد: مراکز نوآوری در دانشگاههای اسدآباد و نهاوند افتتاح شده و 12 شرکت فناور و 11 هسته فناور در دانشگاه پیام نور همدان مستقر شده اند که مبلغ 10 میلیارد و 765 میلیون ریال درآمد داشته اند.

  وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 4 ایده پارک در ملایر، نهاوند ، همدان و تویسرکان برگزار شده که مهمترین آنها ایده پارک برگزار شده توسط شرکت سحر بود که ایده پرداز برگزیده در این شرکت مشغول به کار شد.  

وی در پایان خاطر نشان کرد: نامنویسی بدون کنکور در مقطع کارشناسی در سایت سازمان سنجش تا ۲۸ شهریور امسال صورت می گیرد و متقاضیان می‌توانند نسبت به نامنویسی در این دانشگاه با مراجعه به سایت اقدام کنند. 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور درآمد فیزیک مقطع کارشناسی ارشد همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)