Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@02:02:02 GMT

کرونا، عامل تشدید مشکلات روانشناختی خانواده‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۹۶۱۲

کرونا، عامل تشدید مشکلات روانشناختی خانواده‌ها

عرفانی گفت: خانواده‌ها با مشکلات روانشناختی گوناگونی روبرورهستند که شرایط کرونا موجب تشدید آن شده است، افزایش افسردگی و پرخاشگری و بروز خشونت‌های خانوادگی از جمله مسائلی است که خانواده‌ها را درگیر خود کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان درهمدان، دانشگاه پیام نور همدان، به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، میزبان نشست تخصصی، با محوریت بررسی تخصصی اختلافات خانوادگی در شرایط کرونایی با حضورسردار امیری فرمانده نیروی انتظامی استان همدان و هیئت همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«صفی اله صفایی»، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در این نشست به تشریح وضعیت خانواده با رویکرد جامعه شناختی پرداخت و گفت: در شرایط کرونا فشا‌رهای گوناگونی به خانواده‌ها وارد آمده است که ضرورت دارد نهادهای ذیربط در این خصوص مددکاری نمایند. 

«حجت الاسلام محمدی»، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان همدان ضمن خیر مقدم و عرض تبریک هفته نیروی انتظامی به تشریح وضعیت خانواده‌ها و زمینه بروز اختلافات خانوادگی پرداختند و ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی را مورد تاکید قرار دادند. 

«سلمان امیری» نیز ضمن تشکر از مدیران و مسئولان دانشگاه پیام نور استان همدان بر ضرورت ارتباط پلیس با مجامع علمی و دانشگاهی تاکید کرد و گفت: با استناد به اطلاعات برگرفته از کلانتری‌های استان، عوامل تشدید اختلافات خانوادگی مسائل اقتصادی، اعتیاد به مواد مخدر، فضای مجازی و محدودیت‌های شرایط کرونایی است.

فرمانده نیرو انتظامی استان همدان خاطر نشان کرد: درخصوص حل این گونه مسائل به ضرورت تکیه بر نظر صاحب نظران با استفاده از دانش اساتید متخصص بایستی از تبدیل مسائل اجتماعی به مسائل امنیتی پیشگیری کرد. 

«نصراله عرفانی» به جمع بندی موضوع پرداخت و گفت: خانواده‌ها با مشکلات روانشناختی گوناگونی روبرورهستند که شرایط کرونا موجب تشدید آن شده است، افزایش افسردگی و پرخاشگری و بروز خشونت‌های خانوادگی از جمله مسائل مبتلا به خانواده‌ها می‌باشد.

معاون دانشگاه پیام نور استان همدان ادامه داد: باید آموزش مهارت‌های زندگی و تأکید بر روش حل مسئله توسط نهادهای ذیربط به ویژه صداوسیما و مراکز مشاوره ای موجبات کاهش مشکلات روان شناختی خانواده‌ها را فراهم آورد. 

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته نیرو انتظامی دانشگاه پیام نور همدان دانشگاه پیام نور استان همدان شرایط کرونا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه