Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفی‌الله صفایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه از پیوستن آزمایشگاه نانوفناوری دانشگاه پیام نور همدان به شبکه آزمایشگاه‌های فناوری راهبردی ایران خبر داد و اظهار کرد: ویژگی عضویت در این شبکه این است که همه افراد و محققان می‌توانند از امکانات دانشگاه پیام نور استفاده کنند.

وی با بیان اینکه پیام نور همدان در شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی عضو است چون دستگاه‌های پیشرفته دارد گفت: همه افراد می‌توانند از این شبکه استفاده کنند چون درآمدزایی به دنبال دارد و صنایع کل کشور نیز می‌تواند از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه پیام نور همدان با بیان اینکه آزمایشگاه ما با تحت حمایت قرار گرفتن شبکه راهبردی برای خرید دستگاه‌های جدید  امکانات خوبی دارد گفت: شبکه راهبردی کشور با دانشگاه‌های متصل همکاری داشته و از آنها حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه در این شبکه هم دانشگاه‌ها و هم آزمایشگاه‌ها در آن عضو هستند گفت: عضویت در این شبکه امتیازی برای همدان است زیرا در بین دانشگاه‌های پیام نور کشور فقط یزد و تهران عضو این شبکه بودند.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه آزمایشگاهی کشور رئیس دانشگاه پیام نور همدان همدان پیام نور همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل استاندارد استان گفت: بازرسانی از کشور‌های آمریکا، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و پاکستان شرایط آزمایشگاه‌های انطباق کشور را بررسی کردند و با ۹۷ درصد آرا گواهی انطباق برای ایران نیز صادر شد.
میر نظامی افزود: رفع موانع صادراتی برای تجار ایرانی، کاهش هزینه‌های صادرات و سرعت بخشیدن در صادرات و واردات از مزایای پیوستن ایران به این سازمان جهانی است.
او ادامه داد: تا قبل از این تجار و بازرگانان برای ارزیابی و انطباق محصولات صادراتی و وارداتی مجبور به استفاده از آزمایشگاه‌های ارزیابی و انطباق کشور ثالث بودند، اما هم اکنون می‌توانند از ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار و انطباق استاندارد استفاده کنند.
هم اکنون ۴۱ آزمایشگاه همکار و انطباق در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی